Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Länge sen vi var så här dåliga"

Rynninge fick nöja sig med oavgjort i länsderbyt borta mot KB Karlskoga. Slutresultatet 1-1 var ändå något som tränaren Mattias Wikström kunde vara nöjd över.
–Ja, det är bara att tacka och ta emot för den här poängen. Det var längesen vi var så här dåliga, säger en kritisk Wikström.

Som tur var mötte man ett Karlskoga som heller inte var på topp. Hemmalaget hade de mesta i chansväg men var för ineffektivt.

–Det syntes väl att de inte hade det bästa självförtroendet. Sammantaget var det här en bedrövlig match från båda lagen.

Ändå var det Rynninge som tog ledningen i matchen då Josef Mettou förvaltade den första halvlekens sista spark. Han snappade upp en dålig rensning och fick sedan iväg ett knallhårt skott upp i krysset.

–Det var väl matchens höjdpunkt kan man säga. Matchens enda egentligen, säger Wikström.

I pausen pratade man ihop sig och konstaterade att det inte kunde bli så mycket sämre spelmässigt.

–Men det blev nästan ännu sämre. Sedan fick det ju sitt mål där kvarten in i andra halvleken och förhoppningen var väl att vi kanske skulle komma igång då men så blev det inte. Det var egentligen inte förrän sista fem vi började få igång ett ordnat spel.

Med en kvart spelad av den andra halvleken kvitterade alltså KB Karlskoga till 1-1 och det blev också slutresultatet.

–Det är nästan så man skrattar efteråt att vi lyckas få med oss en poäng och vi får vara glada över det.

Läs mer i söndagens NA, papperstidningen!