Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Länsbo tävlar med bästa vännen i Biggest loser: "Tårar, skratt och lycka"

Johanna Pettersson, 23 år från Hallsberg, tävlar tillsammans med sin bästa kompis Matilda Svensson, 22, i årets upplaga av TV4-programmet Biggest loser.

Annons

På Ekolsunds slott i Uppland kommer 14 deltagare att slita hårt för att nå målet: en lägre vikt och ett hälsosammare liv.

"Det här är verkligen en händelserik, dramatisk och mycket känslomässig säsong. Årets deltagare visar upp ett beundransvärt mod och vi kommer få uppleva häpnadsväckande livsförändringar. Jag är så imponerad av deras mod, beslutsamhet och järnvilja att förändra sina liv. Det kommer bli en hel del tårar men också skratt och lycka", säger Anna Brolin, programledare, i ett pressmeddelande.

Årets deltagare är enligt TV4 de yngsta och tyngsta i programmets historia. Det är också första gången som deltagarna tävlar i par.

Här är årets tävlande:

Paulina Rather Axelsson, 43 år från Norrköping. Tävlar i par med sonen Ibrahim.Ibrahim Rather, 17 år från Norrköping. Tävlar i par med Mamma Paulina.

Johanna Pettersson, 23 år från Hallsberg. Tävlar i par med bästa vännen Matilda. Matilda Nilsson, 22 år från Enköping. Tävlar i par med bästa vännen Johanna.

Bayan Ayyad, 22 år från Timrå. Tävlar i par med Facebook-kompisen Michael. Michael Willysson, 39 år från Timrå. Tävlar i par med Facebook-kompisen Bayan.

Christoffer Jenderborn, 24 år från Linköping. Tävlar i par med kompisen Viktor. Viktor Knutsson, 25 år från Skenninge. Tävlar i par med kompisen Christoffer.

Bartosz Komenda, 36 år från Västerås. Tävlar i par med tidigare Biggest-deltagaren Michael. Michael Sjögren, 50 år från Stockholm. Tävlar i par med tidigare Biggest-deltagaren Bartosz.

Joakim Hagstedt, 32 år från Göteborg. Tävlar i par med bästa kompisen Goran. Goran Handzic, 33 år från Göteborg. Tävlar i par med bästa kompisen Joakim.

Pernilla Skoglund, 36 år från Uddevalla. Tävlar i par med kollegan Sara. Sara Andersson, 26 år från Strömstad. Tävlar i par med sin chef Pernilla.