Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Länskliniker är inte rätt väg för sjukvården i Region Örebro län

Nu får det allt vara nog! Jag är så trött på att denna region bara förstör sjukvården i vårt län. Sluta förstöra de små sjukhusen i denna region. Lindesberg och Karlskoga lasarett är inte avancerade vårdcentraler! Det ska vara specialistvård och inte ett steg emellan vårdcentral och specialistvård.

Det är inte rätt beslut att göra även medicinklinikerna till länskliniker. Låt medicinkliniken på de respektive sjukhusen vara så som det är! Vad hände när ni gjorde de opererande specialisterna till länskliniker? Jo, flertalet läkare sa upp sig. Lindesbergs kirurger flydde till andra län, de som en gång var en bra bemannad klinik.

Hur tusan tror ni det kommer bli om ni gör så med internmedicin? Nej men just det, det som räknas i denna region är USÖ och inget annat sjukhus.

Jag skäms över att bo och jobba i denna region. Skäms för att ni som ska se efter sjukvården och därmed även dess personal samt patienter skiter fullständigt i konsekvenserna för ert handlande. Länskliniker är inte lösningen!

”Förbannad patient och arbetare inom vården”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel