Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lantlig charm på utsidan – med ett påkostat inre: här är sekelskifteshuset som intresserar många

Ett lantligt hus som skiljer sig från mängden. Det verkar vara anledningen till det höga intresset för en villa i Attersta.

För sekelskiftsvillan på Forngårdsvägen i Attersta, söder om Örebro, har intresset varit stort på Hemnet. Objektets 223 kvadratmeter är fördelade på nio rum, och tillhörande är en tomt på 4120 kvadratmeter. Ansvarig mäklare är Martin Jarhäll för Mäklarhuset Örebro och han tror det främst beror på husets speciella karaktär.

– Jag tycker det är ett vackert hus, att det är äldre och har karaktär. Sedan tycker jag också att det har själ, säger Martin Jarhäll och tror att även de omkring 15 minuter det tar att ta sig in till centrala Örebro spelar in i det stora intresset för objektet.

– Det ligger också bra till både lugnt på landet, men samtidigt nära in till stan. Sedan har huset stora rymliga rum som en barnfamilj nog skulle uppskatta.

7881 klick har annonsen fått. Vad tror du det beror på?

– Huset skiljer sig från mängden. Man bygger inte hus nu för tiden på det här sättet. Sedan är det välunderhållet och renoverat i omgångar. Det lantliga möter liksom det nya, säger Martin Jarhäll.

Många har hört av sig och flera har visat intresse för en tidigare visning än den som hålls lördagen den 20 januari.