Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låt de som väljs ut för stickprovskontroll få en gåva för besväret

Det är härligt att vara 70 år och få vara med om nya äventyr i vardagen!

Mitt i julrushen har ”min” Ica-butik infört självskanning av varor. Och man vill ju hänga med och anstränger sig till max att fixa detta. Det tar dock mycket längre tid för mig de första gångerna och så kommer den stora överraskningen, efter att omsorgsfullt letat upp och scannat varor i drygt en timme, när det är dags att betala allt som jag ordentligt packat ner i mina egna medhavda tygkassar.

– Du ska kontrolleras och ombeds att packa upp alla varor på bandet och betala som vanligt!

Hur glad blir man av dubbelarbete och dessutom känna sig misstänkliggjord? Jag hade verkligen ont om tid redan innan jag fick detta meddelande. Hur skulle det vara med lite psykologi och positivt bemötande?

Det skulle kännas trevligare med ett glatt tillrop på displayen till exempel att man blivit utvald och att affären önskar göra en stickprovskontroll och att en gåva ( lite fika, chokladask eller presenkort) väntar som tack för besväret.

Kanske någon butik redan har infört detta? I så fall åker jag gärna dit. Om inte bjuder jag gärna på tipset och ser med spänning fram emot vilken butik som blir först.

PS. Inget klagomål på personalen. De sköter sin uppgift exemplariskt. DS

”Hittills trogen Ica-kund”

Hallsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel