Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låt ett loppis skapa jobb i Lindesberg

Annons

Jag har äntligen städat garage, förråd och garderober. Men vad saker det finns som jag inte använt på flera år. Varför spara på saker man inte använder?

Jag börjar leta efter loppis runt Lindesberg. De finns massor ute på landet men jag har inte hittat en enda förening som anordnar en eller flera loppis varje år där föreningen kan dra in lite pengar.

Det vore väll en god idé att Linde arena anordnar en stor loppis där allmänheten får hyra ett eller flera bord för att försöka bli av med lite av de saker man samlat på sig under åren. Om någon idrottsförening är intresserad av att anordna en loppis där allmänheten får hyra bord och vill ha hjälp med att planera det, finns jag till hjälp.

Till arbetsförmedlingen och kommunen: Skaffa en lokal där personer långt från arbetsmarknaden kan få ett jobb. Tanken är att man får hyra ett eller flera loppisbord i ett antal veckor. De som jobbar säljer produkterna. Naturligtvis om man vill kan man stå själv och sälja om man inte vill ge någon provision för att andra säljer åt en. Men har man inte tiden att stå själv blir man ändå av med saker man inte längre behöver.

Saker man inte får sålt kan man skänka till behövande i fattiga länder.

NA har min adress och telefon nummer.

”Irene”

Lindesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel