Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låt inte en bra förlossningsavdelning vara stängd

 
Förlossningen i Karlskoga
Visa alla artiklar

Svar

... till ”Skattebetalare och medarbetare”, NA 23 november, om att ha Karlskogas BB stängt.

Du har rätt, det är viktigt att kunna hjälpa så många människor som möjligt, det är viktigt att kunna göra det på kort tid och att vad hjälpen än må vara av så ska den vara bra.

Jag betalar skatt jag med, jag jobbar och sliter precis likadant som majoriteten, i Karlskoga. Vi är enbart i Karlskoga stad cirka: 27 500 invånare, kommunen cirka: 30 000 invånare.

Med enkel matematik så finns mer än de efterfrågade pengarna för att bibehålla/öppna BB igen i Karlskoga.

Jag ser varje människa som värdefull, jag ser varje nyfödd som speciell och då BB här har genomgått renoveringar/ombyggnad är frågan varför en av landets absolut bästa mottagningar när det kommer till förlossning skall läggas ner med ovan fakta? Girighet?

Örebro har dåligt rykte och är oftast fullbelagt i vissa perioder så att ha båda öppna hjälper istället för stjälper.

”Det kan inte vara rimligt att man ska ha egna badkar och gullegull”, håller med till fullo även om kvinnokroppen vid graviditet/förlossning är helt magisk och otrolig på att anpassa sig så är det däremot återigen viktigt att kunna erbjuda de som vill slippa oändlig smärta och värk flera alternativ. Vi delar säkert inte samma åsikter och det är okej, däremot ser jag inte ner på någon och tror att en förlossning är ”gulle gull” då jag varit med om tre, varav den sista i just Örebro, där mycket finns kvar att önska för de som bär på barn(en), som däremot Karlskoga kan erbjuda.

”Skattebetalare jag med”

Karlskoga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel