Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låt Kina betala för coronavirusets framfart

Coronaviruset har orsakat människors lidande och ekonomiskt fritt fall världen över. När denna farsot är över, vet ingen i dag. Vad vi däremot vet, och det är väl känt, är var viruset kom ifrån ursprungligen. Hade det landet varit en demokrati, och inte ett slutet kommunistland, så hade följderna av pandemin inte blivit så utbredda som nu är fallet. I en demokrati, redovisar man öppet problem i den storleken, som coronaviruset nu drabbar världen.

All brottslighet ska beivras och straffas, speciellt i detta fall, då spridningen av viruset, undanhölls för övriga världen i flera månader efter utbrottet. Världens ledare, i de länder som drabbats av denna farsot, ska skicka räkningen till det land som är skyldig till ovanstående brott.

Så kan det gå i ett slutet kommunistiskt land när ledarna får härja fritt och befolkning inte kan eller får ifrågasätta besluten.

”Hoppfull”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel