Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låt studenten genomföras

 
Corona: Skolan
Visa alla artiklar

I 12 hela år har vi lärt oss mycket bakom skolbänkarna- allt från patologi till vårt demokratiska samhälle. Trots detta förstår jag fortfarande inte logiken bakom studenten. Dagen som varit vårt bränsle alla år viftas enkelt bort av politikerna.

Vi studenter tar denna pandemi på största allvar, liksom våra distansstudier; vi tar vårt ansvar. Förvirringen uppstår dock när självaste utbildningsministern uttrycker studenten som oviktig och att vi bör göra uppoffringar för samhället. Medans jag försöker få toppbetyg på ett biologiprov hemifrån ser jag gamla åka på fulla bussar, trängas på köpcenter och njuta av vårsolen på en folkfylld uteservering! Viruset rör sig med samma fart som samhället säger ni, men stoppar inte barnen, som både slarvar med hygien och avstånd, att fylla skolorna över 500 spärren varje dag.

Vi vill att ni ska kämpa med och inte mot oss! Hör våra röster, läs våra kloka förslag och lösningar som vi försöker sprida genom Facebook och Instagram! Tack för ert slit, men glöm inte bort vårt. Glöm inte bort era framtida politiker, doktorer och lärare! Glöm inte bort ert 18-åriga jag.

”en framtida vuxen”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel