Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blöt familjedag

Regn och godisregn. Två inslag, varav det ena inte var så välkommet, när Finnerödja-Tiveds församling höll familjedag i Tivedstorp i går.

Annons
Mitt i prick. Liam var en rackare på att kasta basketbollen. Ivrigt påhejad av övriga familjen och deras vänner från Sannerud.

För första gången genomförde församlingen aktiviteten i ett lite större format, men regnet förstörde mycket vilket innebar att anslutningen blev av lite mindre format.

– Jag tror inte vädret är på vår sida, konstaterade församlingspedagogen Lotta Sandström som tillsammans med Maria Johansson höll i trådarna.

De som kom fick delta i tipspromenaden, lekar av olika slag och så blev det sagostund med trollbesök innan det skulle regna godis från skyn. Väl skyddade av regnkläder och paraply var mor och dotter Jessica och Caroline Crona som är sommarboende i Sannerud. De hade tagit med sig vänfamiljen från Uppsala, Jocke Kjellberg och Anna Ölund med barnen Liam och Emma.

– Jag såg en affisch vid Tiveds handel och tyckte det här skulle vara kul att gå på, förklarade Jessica.

Och kul hade de trots blötvädret med både bollkastning och bollsparkande, och det var rätt kluriga frågor på tipspromenaden.

Mer läsning

Annons