Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Emanuelssons ska driva Tivedstorp

Utarrenderingen av Tivedstorps vandrarhem och kaffestuga är klar. Tre år framöver kommer det hela nu att drivas av paret Jukka och Marja Emanuelsson som är fulla av tillförsikt.
– Vi ser en enorm potential med anläggningen, säger Jukka.

Annons
Jukka och Marja Emanuelsson så driva Tivedstorp de kommande tre åren.

Sedan december har Tiveds utvecklings AB, Tuva, letat efter någon som kan driva deras vandrarhem och kaffestuga i Tivedstorp. Valet föll på Jukka och Marja Emanuelsson, från Sollebrunn i Västra Götaland, som nu fått förtroendet att ta hand om anläggningen de kommande tre åren.

Tivedstorp blir därmed det första som paret driver tillsammans.

Fantastisk natur– Det här beslutet togs inte över en natt, för vi har pratat om att driva något liknande ihop under de senaste åren, säger Jukka och fortsätter:

– Rätt som det var sprang vi på den här möjligheten och nu känns det bara otroligt roligt. Naturen här i Tivedstorp är fantastisk. Anläggningen är både rolig och trevlig och vi ser en enorm potential.

Öppnar i marsFörsta söndagen i mars öppnar paret kaffestugan för allmänheten, och förberedelserna är nu i full gång. Några förändringar på anläggningens utseende kommer det inte att bli, däremot vad gäller innehållet.

– Högsäsongen är ju på sommaren, men vi har planer på att utöka utbudet så att det finns aktiviteter för alla årstider. Vi kommer ha vandringar och kräftfiske på hösten, och nästa vinter hoppas vi dessutom kunna erbjuda skidspår, berättar Jukka.

Närvaron av Jukka och Marja kommer att märkas på anläggningen då de båda planerar att bo där när det är säsong.

Välkomnas– Vi känner oss väldigt välkomna, av både invånarna här runt omkring och Tuvas styrelse. Det känns jätteskönt, det här är ändå en ny satsning för oss, säger Marja.

Jukkas och Marjas uppgift är endast att driva det kommersiella på Tivedstorp. Underhållet kommer Tuva fortsätta att ha ansvaret för.

Mer läsning

Annons