Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mingel och nätverk för att stärka Laxå kommun

Det var fullt hus i Bergfästet när Laxås företagare bjöd in till näringslivsdag – en eftermiddag som arrangörerna hoppas blir ett årligt evenemang i kommunen.

Annons
Samarbete. Andreas Jinnestrand och Bo Rudolfsson på scenen under Laxås Näringslivsdag. Företagarna och kommunen har hjälpts åt, genom en beslutsgrupp, att skapa eventet. Det är dock företagarna som står bakom – kommunen är inbjudna som gäster.

Kommunen är på väg att lyfta. Det sa Bo Rudolfsson (KD) i sitt inledningstal på Laxås näringslivsdag på onsdagen. Företagare och representanter från kommunen hade bjudits in till en eftermiddag med mingel och nätverkande i Bergfästet. Syftet var att föra kommunen närmare företagen, och tvärt om – och att föra företagarna närmare varandra.

– Vi skapade den här dagen för att få ett avstamp i ett merlyhört näringsliv här i Laxå, säger Andreas Jinnestrand, Fastighetsbyrån i Laxå, som är en av dem står bakom initiativet till näringslivsdagen.

– Det är första gången vi har en sådan här dag, och tanken är att det ska bli ett årligt återkommande evenemang, fortsätter han, och förklarar att man också vill visa att avstånden inte är så långa i kommunen.

– Och då menar jag inte geografiskt.

Två som finns på plats i Bergfästet är Anne Willman, vd, och Ann-Christin Hult, administratör, på Talent plastic i Laxå.

– Vi är här för att nätverka, och för att det är ett bra tillfälle att komma ut och träffa andra företagare i Laxå, säger Anne Willman.

Ann-Christin Hult, administratör, och Anne Willman, vd, från Talent plastic i Laxå fanns på plats under Näringslivsdagen för att nätverka och mingla med företagare och kommunen.

Mer läsning

Annons