Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pristagare ställer upp för kunderna

Laxå. I samband med Rastpunktskalaset delade Kristdemokraterna i Laxå ut sitt Vitsippspris till Malin Dehlén, Finnerödja.

Annons
Vitsippspriset i Laxå. Karina Martinsson (KD), Bo Rudolfsson (KD), Malin Dehlén och Kent Dehlén får diplom och Vitsippspris 2015.

Vitsippspriset ges till personer eller organisationer som ställer upp för sin medmänniskor. Priset ges till de som normalt inte får mycket uppmärksamhet men som ställer upp i smått och stort för sina medmänniskor. Tidigare mottagare av Vitsippspriset i Laxå är bland annat Röda Korsets secondhandbutik Kupan, lokalhistoriken Alf Pettersson och förre kyrkoherden Birger Lerneus.

- I år har vi utsett Malin Dehlén då hon gör så mycket positivt för många personer. Malin har tillsammans med sin make Kent företaget Dehléns Röj som utför RUT-tjänster i Laxå kommun.

- Men det som föranleder vårt pris är att Malin även ställer upp för sina kunder utanför arbetstid och aldrig är omöjlig när det gäller att hjälpa till, säger Bo Rudolfsson, partiföreträdare för KD och kommunstyrelsens ordförande i Laxå kommun.

Mer läsning

Annons