Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efterlyser pristagare

Inte Nobelpris men nomineringar till mottagare av 2011 års kulturpris respektive ungdomsledarpris. Det efterlyser Lekebergs kommun.

Annons

Kulturpriset ges till en person som under längre tid utvecklat det lokala kulturlivet eller gjort kulturupplevelser tillgängliga för människor i Lekebergs kommun. Rolf Jansson fick 2010 års kulturpris. Ungdomsledarpriset delas ut till en person som särskilt bidragit till ett levande utbud av meningsfulla fritidsaktiviteter för barn och ungdom i Lekebergs kommun. Mikael Johansson fick 2010 års ungdomsledarpris.

– För båda priserna gäller att insatserna huvudsakligen ska ha skett ideellt, säger Karin Adolfsson från kultur- och bildningsförvaltningen.

Skriftliga nomineringar och förnyelse av nomineringar ska lämnas till Lekebergs kommun eller via e-post till [email protected] senast 30 september med en motivering till varför personen är lämplig mottagare av priset. När det gäller förnyelse av nominering måste en uppgift om att nomineringen fortfarande gäller lämnas.

Förslagsställarens namn, adress, telefonnummer och eventuell e-postadress ska framgå.

Mer läsning

Annons