Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elim öppnar sitt tältkafé

Elim i Hackvad bjuder in till ett antal möten i sitt tältkafé norr om Hackvads kyrka. Sång, predikan och en kaffestunder bjuds det på. Men även de lokala politikerna skall frågas ut.

Annons

Kafékvällarna inleds fredag den 20 augusti med sång av familjen Mattisson från Kumla och predikan av den kände pastorn Stanley Sjöberg från Stockholm. På lördagen kommer sångarparet Margit och Rolf Borgström från Uppsala.

– De hade ett tv-program under 1970- och 80 talen som hette ”Hela kyrkan sjunger” så nu blir det ”Hela tältet sjunger”, i stället säger Roland Anderssonoch skrattar.

Söndag den 22 augusti gästar Elise Lindqvist från Stockholm Elims tältkafé. Hon är engagerad i Klara kyrka och skall berätta om sitt liv under rubriken ”från mörker till ljus”. Sång blir det av Jona and the chapel. Onsdag 25 augusti kommer Henriette Öberg som är präst i Edsbergs församling. Ingemar Bengtsson sjunger. Torsdag den 26 augusti är det så dags för de lokala politikerna att blir utfrågade av Anders Stålhammar. Den här kvällen sjunger Sandra Korswing. Fredag den 27 augusti är det Bonita sound, Bosse och Anita som svarar för sången och musiken. Sista helgen, den 28 och 29 augusti, finns Ingemar Helmner från Pålsboda på plats i kafétältet för att tala och sjunga.

– Och på lördagseftermiddagarna blir det en samling för barn i tältet då de skall ha lite kul. Det är Frida Wennström och Anna Skogvik som har ansvar för det, avslutar Roland Andersson.

Annons