Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera vill driva gymmet vidare

Förhandlingarna med flera intressenter som lagt bud på träningsutrustningen från gymmet JoinUs kan bli klara under veckan.

Annons
Gymmet JoinUs och D-trade gick i konkurs den 11 mars. Under vecka 15 kan det blir klart om någon tänker driva gymmet vidare.

JoinUs i Fjugesta samt Kumlaregistrerade företaget D-trade gick i konkurs i början på mars. Därefter tog konkursförvaltaren in anbud på gymutrustningen i JoinUs fram till den 5 april. Just nu sker förhandlingar med flera intressenter som vill driva gymmet vidare.

– Vi har några ”bollar i luften” och det blir klart nu under veckan, säger konkursförvaltare Per Ward på advokatfirman Glimstedt i Örebro.

Han har tidigare sagt till NA att de som betalat träningsavgifter i förskott till JoinUs inte kan räkna med att få tillbaka några pengar. Övriga fordringsägare i konkursboet är bank, hyresvärd och leverantörer. Att det finns ett stort intresse för att träna i Fjugesta visar sig nu även via ett medborgarförslag som lämnats till kommunen. Förslaget går ut på att kommunen skall öppna Kastanjens träningslokal för pensionärer som vill träna. De som lämnat förslaget är villiga att betala en rimlig kostnad för detta och menar att det är bra för kommunen med pigga och friska pensionärer.

Mer läsning

Annons