Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kristine Andersson slutar som oppositionsråd

Kristine Andersson lämnar alla politiska uppdrag i Lekebergs kommun vid årsskiftet. Orsaken är att hon flyttar till en annan kommun.

Annons
Fram till nyår kan Kristine Andersson elda på debatten i lekebergspolitiken. Sen går flyttlasset till Frövi.

I mars 2010 utsågs Kristine Andersson till arbetarekommunens ordförande. I december 2010 utsågs hon till nytt oppositionsråd efter Kjell Edlund. Vid årsskiftet flyttar hon till Frövi och lämnar då alla politiska uppdrag för Socialdemokraterna i Lekebergs kommun. Det handlar om Kommunstyrelsen, kommunfullmäktige, kultur- och bildningsnämnden samt Regionförbundet Örebro.

Jakt på efterträdare– Jag sitter kvar i landstinget som ersättare i landstingsfullmäktige, teknik, miljö- och servicenämnden och ersättare i länstrafiken. Sen kommer jag att gå med i S-föreningen i Frövi som tillhör arbetarekommunen i Lindesberg, berättar Kristine Andersson.

Arbetet med att utse en efterträdare är i full gång. På medlemsmötet den 17 november kommer ett förslag att presenteras.

– Det har varit ett intressant uppdrag och jag har lärt mig mycket. Men jag träffade en ny man och livet tog en annan väg, säger Kristine Andersson.

Mer läsning

Annons