Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lillebror Bedoyapå väg till ÖSK

Landslagsspelaren Alejandro Bedoya står inför sitt stora genombrott i ÖSK-tröjan. Nu är även lillebror Santiago Bedoya på väg till Örebro. I sommar provspelar den 21-årige amerikanen för ÖSK.

– Alejandro har stärkt sina chanser här genom sitt sätt att vara som person. Nu vill vi titta på hans lillebror och se vad han går för, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren.

Santiago Bedoya är två år yngre än Alejandro. Precis som Alejandro har ett gediget förflutet inom collegefotbollen. Han spelar för Northeastern University och är en lovande vänsterspelare, företrädelsevis vänsterback.

– Utifrån de uppgifter vi fått så är det en intressant spelare som haft en bra utveckling och spelat nästan varje match senaste åren. Vi räknar med att ta hit honom under VM-uppehållet i sommar, i slutet av juni eller början av juli, säger Lennart Sjögren.

Kanske får vi se bröderna Bedoya spela tillsammans i ÖSK i framtiden?