Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lindesberg gräver sin egen grav

Man gräver upp hela flugparken i detta ansträngda läge. Hur mycket kostar inte detta? Vårdcentral , ny skola , summorna är gigantiska. Och lånen likaså.

Bottennotering i företagsrankingen. Otaliga besparingar. Chefer som kör över arbetsgrupper hör vi om gång efter annan. En arbetsgrupp hade för dålig info från chefen vad gäller dataintrång så flera stycken begår ovetandes intrång. Den enda som blir anmäld till polis av chefen är den som chefen hackat på under lång tid, som till sist mår så dåligt och säger upp sig. Först då kom polisanmälan. De andra som begått fel sopas under mattan och det tystas ner.

Går man högre upp i ledningen så håller man varandra om ryggen och ingen tycker det är fel att en enda ska drabbas och resten tystas ner. Ej heller finns någon som tycker det är fel med en chef som hittar hackkycklingar och gör livet surt för dem.

På datakurs hos kommunen informeras inte vad som gäller, så vid övning på kurs kan intrång begås utan vetskap och böter bli resultatet. Stora neddragningar inom omsorgen. Linde är vida känt i landet att vara besvärligt att ha att göra med om man har handikappade anhöriga. Det är mycket negativt kring Lindesbergs kommun. Att byta ut lite folk här och där kanske vore på sin plats för att få lite ny luft. Vart tar alla våra skattepengar vägen? Det känns ibland som man vill flytta och betala sin skatt till någon annan kommun.

”snart fd Lindebo”

Lindesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel