Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elisa´s bjuder upp till dans i ishallen

Fredag kväll den 1 maj spelar Elisa´s från Töreboda upp till dans i ishallen.– Kommer det inte folk till ett sådant här band är det ingen idé att fortsätta på den här idén, säger Patrik Alexon.

Annons
Bjuder upp. – Visst hoppas vi på lite vinst till våra föreningar, men vi arrangerar dansen även för bygdens skull, säger Patrik Alexon som tillsammans med Hans Forsberg och John Martinsson förbereder danskvällen i Fellingsbro ishall nästa fredag.

Det är idrottsföreningarna i Fellingsbro som lockar till dans, ishockeyn, friidrotten, orienteringen och fotbollen. Första gången var för fyra år sedan med Larz-Kristerz. Det gick mycket bra. Året efter spelade Scotts.

– Men i fjol beslutade vi oss för att avbryta förberedelserna. Vi vågade inte fullt ut. Däremot ser det bra ut i år så här långt, säger Patrik Alexon. Förköpsrulljansen har gått bra och arrangörerna räknar med att många kommer på dagen och köper biljetter på plats.

Elisa´s vann Dansbandskampen 2010 som då var ett ungt nybildat band av musikstuderande i Skövde.

– Blir det sådant här fint väder kan vi räkna med folk i Fellingsbro första maj, sa Hans Forsberg första vårdagen med sommartemperatur veckan innan dansen.

I år är det första gången

dansen och motordagen sammanfaller. Att första maj infaller på en fredag gör det möjligt.

Kvällen i ishallen inleds med mat och trubaduren Sören Strid. Förköpsbiljetter till fredagskvällen säljs på Mekonomen och Hemköp i Fellingsbro samt vid Näsbyhallen i Frövi. Kontaktperson är Hans Forsberg (0701-430036).

Mer läsning

Annons