Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gruvkontoret blir zombiehus

Miljön är häftig och samhället förstående. Det avgjorde att Gunnar och Erik Haneskog fastnade för Stråssa när de skulle utveckla företaget.

Annons
Gunnar ¿Haneskog.

Batalj pysslar med rekreationsprodukter för ”företrädesvis vuxna pojkar”. De förfogar sedan ett par år över gamla gruvkontoret och kulsinterverket och omgivningarna intill som de inför helgen förvandlat till en stad i ruiner till paintballspelares ära.

– Det finns en otrolig potential här och snygg kuliss, säger Gunnar och berättar att de närmast ska skapa event i form av zombiewalks i gruvkontoret. Målgruppen är svensexor och företag.

– Det blir som ett skräckhus för vuxna där man får agera bland zombies, förklarar han och konstaterar att intresset för liknande äventyr är stort.

– Många sitter på kontor hela dagarna och drömmer om att få leka loss lite, vi har besökare upp i sextioårsåldern.

Den här helgen är det dock paintballkrig som utspelas, men det är inte bara att skjuta hej vilt. Lagen får uppdragskort att hålla sig till och den som står för manus är brorsan Erik.

– Vi satsar på att genomföra sex spel i år, berättar Gunnar och avslöjar att ett av dem kommer utspela sig i djungellik miljö – fast alltså i Stråssa,

Mer läsning

Annons