Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Idol-Chris kärleksbombas – efter experternas kritik: "Är min favorit"

Artikel 24 av 73
Chris Kläffords Idoläventyr
Visa alla artiklar

Både Aftonbladets Tobias Ek och Expressens Anders Nunstedt var stenhårda i sin kritik mot Idol-produktionen – och gick så långt att de menade att Chris Kläffords karriär var dödsdömd och att han borde skickas hem. Nu svarar fansen – med att skicka massvis av kärlekshälsningar.

Annons

Chris Kläfford under första fredagsfinalen.

Idol-Chris vidare från den första fredagsfinalen

Chris Kläfford har sökt till Idol flera gånger innan årets säsong. Den här gången handplockades han av Idol-produktionen för en audition – och har getts generöst med tv-tid under hela audition-delen av Idol.

Och det riktar Expressens Anders Nunstedt stenhård kritik mot. Han drar det så långt att Chris Kläfford inte ens borde få vara kvar i tävlingen.

"En bluff är en bluff är en bluff, men i krig och showbusiness är det mesta tillåtet.Jag har egentligen inga problem med den biten. Regelverket i "Idol" har aldrig varit lika strikt reglerat som det i "Melodifestivalen". Dramaturgin är mer regisserad.Ändå vore det nog bäst om tittarna skickade hem Kläfford.", skriver Nunstedt i en krönika.

Aftonbladets Tobias Ek menar i sin tur att storfavoriten från Lindesberg är alldeles för lik Martin Almgren som vann 2015. Ek skriver också att Kläfford är långt ifrån Sveriges nästa popstjärna.

"Missförstå mig inte. Jag hör också att Chris Kläfford har en sjuhelsikes jäkla sångröst. Men ”Talang” är ett annat program. Det här heter ”Idol”. Här letar man efter Sveriges nästa popstjärna. Den som ska få fans att gråta av lycka, sälja ut arenor och ge ut låtar som streamas, allra helst hundratals miljoner gånger. Är det Christoffer Kläfford? Nej, säger jag.", skriver Ek.

Men fansen till Chris Kläfford är övertygade: Han är Sveriges nästa Idol.

Efter att 28-åringen tagit sig vidare från den första fredagsfinalen fylls hans instagramkonto med kärlekskommentarer.

"Helt sjukt vilken röst du har", "Du är min storfavorit! Du tar hem Idol 2017 gissar jag, sen ska jag gå på dina kommande konserter...", Du är så jävla BÄST BÄST BÄST" är bara några av kommentarerna som rasslat in. Fler kan ni läsa här nedan.

Mycket mer om Idol-Chris

►[+] Stor intervju med Idol-Chris – därför får han en klump i magen: "Vad som helst kan hända"

►[+] Därför är Lindesberg Sveriges hetaste Idol-stad – vi hittade svaren

►[+] Idol-Chris drömmer om att leva på musiken: ”Jag skulle bli förevigt lycklig om jag kunde göra det”

►[+] Dirawis tårar i första mötet med Idolerna: "Hjärtskärande – väldigt känslosamt"

►[+] Första fredagsfinalen – så laddar Idol-juryn: "Tävling – kan inte snooza"

Alla artiklar i
Chris Kläffords Idoläventyr