Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Martin Almgren om nya skivan: "Detta är en riktig changing street”

Efter Idol-vinsten fick Martin Almgren ett skivkontrakt på två album. Det första albumet släpptes efter Idol-segern och ytterligare ett fullängdsalbum planeras framöver. I väntan på album nummer 2 släpper nu Martin en singel.

Annons

Nu släpper Martin Almgren på Universal Music Sweden EP:n "Changing street". Plattan har han gjort tillsammans med Jocke Niehoff, NicklasThelin, Andreas Lockström och Steven Långs. Skivan har spelats in i Niehoffs studio på Thorlidsplan i Stockholm.

– Jag är så otroligt stolt över ”Changing street”, den speglar verkligen vem jag är som artist just nu. Det känns nästan lite overkligt att dela den med er efter alla turer som varit, men nu är den klar och jag hoppas ni kommer gilla den lika mycket som jag gör. Och att ni märker att detta är en riktig ”changing street”, för det känns som ett rejält avstamp för mig, säger Martin Almgren i ett pressmeddelande med anledning av EP-släppet.

Martin har i låtskrivarprocessen samarbetat med namn som bland annat Daniel Lemma och Josefin Glenmark-Bremer.

När NA pratade med Martin i april i år om det planerade skivsläppet så berättade Martin detta: "Jag släpper en EP på Spotify med sex nyskrivna låtar om en månad drygt. Sedan planeras ytterligare en singel med 5-6 låtar komma ut i september på Spotify. Och tanken är därefter att dessa två singelsläpp sätts ihop till ett gemensamt album i höst."

Nu släpper Martin Almgren en ny EP: Changing street.

LÄS OCKSÅ: Martin Almgren på gång med sitt andra album

Annons