Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Narkotika funnet på posten

Lindesbergspolisen fick på tisdagsmorgonen ett tips om att en försändelse som fanns på postkontoret vid Kungsgatan i Lindesberg kunde innehålla narkotika. Misstankarna visade sig vara riktiga.

Annons

– Vi gick in med tre narkotikahundar från Örebropolisen, säger Lennart Andersson, utredningschef i Lindesberg. Samtliga hundar markerade vid den misstänkta försändelsen. Det visar att det förmodligen finns narkotika i den.

De tre hundpatrullerna hade träning i går morse och befann sig inte så långt från Lindesberg. Därför skickades alla patrullerna till Lindesberg för att få träning i skarpt läge.

– Vi vet inte vad det är för slags narkotika i försändelsen, säger Lennart Andersson. Innehållet ska skickas till Statens kriminaltekniska laboratorium i Linköping för analys.

Hur polisen kom försändelsen på spåren är inte känt. Polisens utredningschef är fåordig vad gäller detaljer eftersom utredningen knappt inletts.

Försändelsen är adresserad till en person i Lindesbergs kommun. Exakt var adressaten är bosatt vill polisen inte berätta i det här läget.

Däremot vet polisen inte vem som skickat försändelsen.

Mer läsning

Annons