Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lindlövens två nyförvärv – mitt i allettan

Förlust senast. Nu förstärker Lindlöven med två spelare. En debuterar redan mot Nyköping i morgon.

Annons

Det handlar om Clark MacLean, som tränat med klubben i ett par veckor, och Niklas Sjöström, som gjorde klart med klubben i dag.

MacLean, son till NHL-coachen Doug, har fått kontrakt men hinner inte bli spelklar redan till onsdagskvällens bortamatch mot Nyköping.

Sjöström, som ansluter från division 1-klubben Hedemora SK, är dock spelklar och redo för debut.

– Sjöström hade i sitt kontrakt att han fick bryta för att gå till ett lag i en högre serie, och eftersom Hedemora  missade allettan räknas vi som en högre serie nu, säger Lindlöventränaren Staffan Tholson.

MacLean inledde årets säsong i österrikiska Dornbirner och har också hunnit göra några matcher i lågt rankade amerikanska ligan SPHL.

Sjöström är en 22-årig forward fostrad i Tingsryd men tog aldrig klivet upp i A-laget. Istället kommer han seniorerfarenhet från 1,5 säsonger i Kallinge/Ronneby i division 2, två säsonger i Halmstad HF i division 1 och årets säsong i Hedemora SK, också det i ettan. På 82 matcher i division 1 har han noterat 48 poäng.

Lindlöven är hårt sjukdomsdrabbad och har inlett allettan med en seger och en förlust.

Läs mer i onsdagens NA, papperstidningen!