Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lista: De är Örebros starkaste varumärken

Örebros starkaste varumärke är ÖSK Fotboll, tätt följt av NA.

Annons

Vid Marknadsföreningens månadsmöte på fredagen presenterade analysföretaget AQ Analys en liten undersökning som bland annat visade vilket företag i Örebro som anses starkast av länets marknadsföretagare.

En nypa salt

– Men man får alltid ta en sådan här undersökning med en viss nypa salt. Undersökningen gjordes i september och oktober då det var mycket fotboll i media.

– Hade undersökningen gjorts nu kanske det kanske varit Örebro hockey, sa Ulrika Franzén och tittade lite skämtsamt på ÖSK Fotbolls vd Jan Karlsson som dock var mycket nöjd med utmärkelsen.

– Det är jätteroligt att ÖSK Fotboll anses vara Örebros starkaste varumärke när man frågar Örebros marknadsförare. Det här är deras expertområde, och det visar att vi är på rätt kurs menade Jan Karlsson.

Sociala medietjänster

I undersökningen framkom det också att hela 50 procent av de tillfrågade med stor sannolikhet kommer att inhandla sociala medietjänster under 2012. Sociala

medier vinner alltså mot de annars klassiska annonsköpen på internet och i tidningar.

Annonsköpen ligger dock med i toppen vad gäller marknadsföringstjänster som ska inhandlas, där hela 40-45 procent av marknadsförarna svarat att de kommer köpa in annonser i tidningar även under nästa år.

Starkaste varumärkena

ÖSK Fotboll

NA

Gustavsvik

Hjalmar

Berhn Fastigheter

Marieberg Galleria

Öbo och Örebro universitet

Open Art

Krämaren

Annons