Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lista: Här kan du se politikerna i dag 

 
Val 2014
Visa alla artiklar

Slutspurten är i gång. I dag kampanjar rekordmånga politiker på plats i Örebro. Läs var och när! 

Det är en vecka kvar till valet. Långt ifrån alla har bestämt sig för vad de ska rösta på. Vid valet 2010 bestämde sig tre av tio väljare sista veckan, enligt statistik från SCB. Andelen som bestämmer sig sista veckan har tredubblats de senaste femtio åren.

Partierna verkar medvetna om väljarnas tendens att bestämma sig allt senare. På måndagen inleder de slutspurten på valkampanjen i Örebro med besked.

*Johan Pehrson (FP) och Jonas Eriksson (MP) duellerar i ett möte på Thoren business school klockan 10.00. Eleverna ställer frågor och har förberett diskussionsunderlaget.

*Centerpartiets partiledare Annie Lööf kampanjar i Örebro under dagen. Medan Ia Malmqvist (MP) vaktar valaffischer vid Landstormsvägen/Flygaregatan klockan 10.00.

*Johan Pehrson (FP) och Anna Ågerfalk (FP) för ett samtal med representanter för universitetets vårdutbildning, sjuksköterskor och studenter om sjuksköterskors möjlighet till karriär på Örebro universitet klockan 13.

*Klockan 11 på måndag stannar Moderaternas jobbturné till i Örebro. Den mobila mötesplatsen står uppställd på Våghustorget. Där finns bland andra Karin Enström, Elisabeth Svantesson och Oskar Öholm på plats. Elisabeth Svantesson gör också ett företagsbesök på Swedbank i Örebro klockan 10.

* Idag klockan 11 presenterar Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin partiets idéer och satsningar kring trafik- och infrastruktur vid en pressträff på Hallsbergs station.