Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sara vann bloggtävling

LJUSNARSBERG/STOCKHOLM. I onsdags kväll vann Sara Qvarforth från Kopparberg bloggkategorin Årets medlemsblogg på portalen finest.se vid en stor galaföreställning i Stockholm. – Jag sopade banan totalt med de andra, säger en överväldigad vinnare.

Annons

– Aldrig att jag trodde att jag skulle vinna, så jag hade ställt mig långt bak i salen och såg på tre stora tv-skärmar att min blogg blinkade när de tillkännagav vinnaren. Det tog mig säkert sju minuter att fatta och ta mig upp på scenen, berättar Sara som ser vinsten som bekräftelse på att hon hör hemma i bloggvärlden.

Vinsten innebär att hon nu får bli toppbloggare på finest.se, men Sara känner att hon vill längre än så med sitt skrivande.

– Även om vissa dåliga förlorare tydligt visade avundsjuka över att jag slog dem, så vet jag att det här är min grej. Men det var tydligt att ingen hade räknat med mig i konkurrensen.

– Det är helt galet, men för mig öppnar sig portarna nu, säger Sara som fått ta emot gratulationer från många kopparbergare som hållit tummarna för sin egen populära bloggare som hittas under namnet Saraomolly.

Mer läsning

Annons