Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välgörenhetskonsert i Hörken

En välgörenhetskonsert till förmån för gamla människor och för bekämpningen av polio arrangeras av Rotary nu på lördag. Alla artister uppträder utan arvode.

Annons

Det blir ett blandat och brett konsertprogram, allt från klassisk musik till blues och folkmusik.

Medverkar gör bland andra Liine Carlsson, sopran, Percy Helin, baryton, Helene Wallin och Staffan Ebbersten, violin, Per-Göran Schill, cello, John Björklund, fagott och Ivan Nyland, piano. Dessutom finns gruppen Blårök på scen och Lennart Söderlund, gitarr.

Samhällets resurser räcker inte till allt som behöver göras och Rotary har vid ett flertal tillfällen varit med och bidragit till insatser i Ljusnarsbergs äldreomsorg. Rotary har också gjort stora insatser för att utrota polion i världen.

– Pengar till dessa angelägna ändamål har Rotary skaffat genom insamlingar och aktiviteter. Den här konserten ska ge Rotary medel att fortsätta sin verksamhet på dessa områden, berättar Ulf Hilding.

Intäkterna från entrébiljetter som från kaffeservering under konserten går oavkortat till aktivitetsstöd till behövande äldre i Ljusnarsbergs kommun och till poliobekämpningen.

Konserten sker i Hörkens kyrka och startar klockan 18.

Mer läsning

Annons