Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Logi inkastad: "Vet inte vad som hände"

Med kort varsel fick Logi Valgardsson göra allsvensk säsongsdebut.

- Jag vet inte riktigt vad som hände, säger islänningen.

Bara minuter efter Papa Diouf och Kalmars 2-2-kvittering bytte ÖSK in vänsterbacken Logi Valgardsson i den 56:e minuten på Guldfågeln arena.

Islänningen skadade knäet i cupmatchen borta mot Helsingborg på försäsongen och hade fram till måndagens match inte spelat en enda minut i årets allsvenska.

- Jag vet inte riktigt vad som hände. Jag fick bara besked om att jag skulle komma in. Det gick ganska fort, jag såg inte vad som hände inne på planen, säger Logi.

Du kom in i ett svårt läge vid ställningen 2-2?

- Ja, det var inte så lätt. Jag hade precis börjat värma upp så jag var inte riktigt varm.

Vänsterbacken Sebastian Ring var lite olycklig i samband med 2-2-målet…

- Jo, fast jag vet inte om det var det.

Hur uppfattade du Kalmars segermål?

- Det var en kontring. Vi har alla man på plats, men han (Marcus Antonsson) tog ett bra skott och det såg inte otagbart ut.

- Så klart är det jäkligt surt att förlora den här matchen på en sådan kontring. Framför allt eftersom jag tycker att vi gjorde en ganska bra andra halvlek. Vi släppte in lite för enkla mål tycker jag.

Logi gladdes i alla fall åt sina första allsvenska minuter i år.

- Det kändes bra i knäet. Jag har tränat på ganska bra senaste två-tre veckorna och nu handlar det om att få så många minuter som det går. Det är bara att köra på, säger han.

Ska du spela mot AIK i U21-serien på onsdag?

- Jag vet inte. Jag få ta det med ledarna.

Är du tillbaka i ÖSK-elvan för att stanna?

- Det kan jag inte svara på.