Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Logi låg bakom Islands seger

ÖSK-backen Logi Valgardsson fick chansen från start när Island besegrade Finland med 1-0.

(uppdaterad version)

Första träningslandskampen i Abu Dhabi. Då fick ÖSK-backen Logi Valgardsson chansen från start i isländska landslaget mot Finland på onsdagen.

Island vann med 1-0 sedan IFK Norrköpings guldhjälte Arnor Ingvi Traustason avgjort med matchens enda mål i den 16:e minuten. Detta sedan Valgardsson svarat för en snygg framspelning till målet via en tunnel på sin försvarare. Det var för övrigt Traustasons första mål i landslaget.

Logi Valgardsson spelade på sin naturliga position, som vänsterback, i en 4-4-2-uppställning. Trots att Lars Lagerbäck gjorde hela sex byten i matchen fick Valgardsson spela 90 minuter.

Island spelar, liksom Sverige, EM i sommar och januariturnén i Abu Dhabi är ett viktigt test av spelare inför mästerskapet.

Logi var ordinarie i landslaget hösten 2011, och spelade då tre EM-kvalmatcher från start, men har sedan 2012 bara gjort en enda landskamp, mot Kanada under januariturnén 2015.

Totalt har Logi gjort tio A-landskamper.