Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lycka till, alla Örebros studenter!

Glädje och fest och med ett pirrande inför framtiden. Så känner du säkert, du som nu går ut gymnasiet. Även om planerna för ditt firande fått ändras är du på väg mot nästa steg i livet. Det är stort, det är på riktigt och det händer nu!

Att vara ung är fantastiskt. Vi i Liberalerna säger att ni unga är vår framtid och vi vill lyckönska dig.

Som politiker arbetar vi för att ge alla barn och ungdomar en lika bra start i livet. Först med grundskolan som en nödvändig bas och sedan gymnasieskolan. Allt för att du ska kunna forma din egen framtid. Kunskap är din nyckel till frihet och självbestämmande.

Nu börjar fortsättningen på ditt äventyr. Kanske fortsätter du med studier direkt, kompletterande eller nya? Kanske söker du dig till arbetslivet? Vad du än nu gör i morgon och i framtiden önskar vi dig ett stort lycka till.

Men hösten är långt borta. Först ligger en härlig sommar framför oss och så det härliga i att fira. För nu firar vi! Vi är glada och vi sjunger gärna tillsammans med dig, alla dina klasskompisar och resten av alla studenter i hela Örebro: ”Sjung om studentens lyckliga dag!”.

Karolina Wallström

Liberalerna, kommunalråd

Mats-Olof Liljegren

Liberalerna, 2:e vice ordförande Gymnasienämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel