Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Må karensdagen aldrig återkomma

Nu när vi alla lever i ”coronans” tid , så är det dags att ta bort karensdagen för all framtid ! Jag har erfarenhet av att själv få diverse förkylningar mm på min arbetsplats. Många envisas med att jobba rejält sjuka och klarar dagen med till exempel Alvedon. Det här är vetenskapligt bevisat, så inget jag bara tycker.

Ibland har man bett någon sjuk att gå hem, men det har många gånger inte varit populärt. Sjuka barn ska också vara hemma !

En annan tanke jag vill framföra och kommentera är våra politikers eviga klagande på den ”andra parten”. Varför inte lite mer vänlighet och hjälpa varandra ? Det är alltid lätt att vara efterklok , när man har ”mycket på fötterna”/vet mer .

Till sist vill jag också tacka vår fantastiska vårdpersonal ! Ni tog hand om min coronasjuka man över julhelgen. Han hör till riskgrupp åldersmässigt. Han fick fantastisk vård på USÖ. Kom hem , pigg , efter lite mer än en vecka !

Ni gör ett jättejobb !

”AGGE”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel