Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Måndagsträffar ska bli mer besökstäta

För några veckor sedan gästades MK Kopparberg på sitt måndagsmöte av rallyföraren Mattias Ledin. Nu på måndag är rally-föraren Jacob Jansson måndagsgäst hos MKK.

Annons

– Vi jobbar för att få våra möten i klubbstugan på måndagskvällarna att bli mer livaktiga igen, berättar Christin Peterson från styrelsen i MKK.

Kvällsmötena på måndagar klockan 18.30 är en gammal tradition i motorklubben.

– Vi har öppet varje måndag kväll elva månader om året, vi stänger bara i juli. Men vi har en ambition om att få mer folk till dessa måndagsträffar. Och en idé vi har är att bjuda in förare, funktionärer eller andra personer i föreningen som får berätta om vad de gör.

Det är bara några veckor sedan som MKK-föraren Mattias Ledin var huvudgäst på klubbmötet. Mattias kör i rally-SM samt är en av fem förare som ingår i det svenska 2wdlaget i en landskamp i rally mot Norge som ska köras i år i två deltävlingar. Det är en helt ny satsning som görs med ett sikte på att senare även involvera lag från Danmark och Finland.

Och i samma landslag finns en annan MKK-förare med, Jacob Jansson. Och det är denne Jakob som är måndagsgäst den 13 april. Även Jacob tävlar i rally-SM dock i juniorklassen.

– Måndagsmötena är öppna både för medlemmar och allmänhet, säger Christin.