Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Marcus Ericsson i dramatisk krasch

Marcus Ericssons mardröm tycks aldrig ta slut. Efter att ha fått tjuvstopp i första startledet i lördags blev han brutalt påkörd bakifrån i första kurvan i söndagens GP2-sprintlopp i Bahrain. Bara att bryta.

Marcus Ericsson såg sammanbiten ut när han klev ur sin Dams-bil i depån. Kumlakillen startade mitt i smeten, i 13:e startrutan, och i första sväng blev det alldeles för trångt. Marcus fick bromsa hårt för att inte dras in i en framförvarande krasch.

Istället blev han våldsamt påkörd bakifrån av indonesiern Rio Haryanto som klättrade på Marcus bil. En dramatisk krasch. Marcus, som var oskyldig i dramat, kunde inte fortsätta i sin demolerade bil.

22-åringen, som är ny hos de senaste två årens mästarstall Dams, är fortfarande poänglös efter fyra lopp på två tävlingshelger. Inte alls vad han hoppats på i jakten på en formel 1-plats.

Läs mer i måndagens NA, papperstidningen. eller köp den som e-tidning här nedan.