Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Marcus fick förhinder - firandet inställt

Nyblivne F1-föraren Marcus Ericsson kan inte medverka vid hyllningarna på torget i Kumla i morgon söndag. Nu ställs hela arrangemanget in. 

Annons

I racerförarens twitterflöde skriver han så här:

"Inställt! Tyvärr har jag fått förhinder och kan inte närvara i Kumla imorgon. Hoppas kunna träffa er som tänkt komma en annan gång."

Kumla promotion hade förberett ett firande på torget som bland annat skulle innefatta musik, fyrverkerier och träff med Ericsson. Arrangören har nu valt att ställa in helt.

- Ja, det är typiskt när man har lagt så mycket tid på att planera det här. Men jag får väl åka till torget och förklara för dem som ändå kommer, säger Annelie Nilsson, projektledare på Kumla promotion.

Har ni fått något besked om anledningen till att han inte kommer?

- Nej, inte direkt. Det verkar lite halvhemligt och jag vill inte undersöka det vidare. Men på måndag ska det hållas en presskonferens i Stockholm - något kanske avslöjas då.

Vad händer nu - gör ni ett nytt försök senare?

- Absolut, nu är det ju riggat och klart. I mitten av april kommer Marcus hem nästa gång - då kanske de kan gå, säger Annelie Nilsson.