Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Marcus i mål – men långt efter

Marcus Ericsson tog sig i mål på favoritbanan i Barcelona.
Men så mycket mer fanns inte att glädjas åt efter söndagens race i Spaniens GP.

Annons

Nej, Marcus Ericsson hade ingen lycka med sig den här gången heller. Det började med att Kumlakillen kolliderade med Lotus-föraren Pastor Maldonado i starten. Båda kunde fullfölja loppet men Marcus Ericsson hade fortsatt stora problem med bilen under hela racet.

Han tog sig i alla fall i mål, vilket var mer än Caterham-kompisen Kamui Kobayashi och Toro Rosso-föraren Jean Eric Vergne gjorde. Av alla som fullföljde loppet var dock Marcus Ericsson sist och utan att på allvar hota Marussia-förarna Max Chilton och Jules Bianchi.

Mercedes-stallet fortsätter att tokdominera F1-säsongen. Lewis Hamilton vann före stall-kamraten  Nico Rosberg. Fjärde raka segern för Hamilton som är stekhet. Hans första seger i Barcelona i karriären och nu leder han VM-serien för första gången den här säsongen.

Läs mycket mer om Marcus race i måndagens NA, papperstidningen! Den kommer du också att kunna köpa som e-tidning via länken nedan.