Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Marcus kompis i galen krasch- klarade sig med brutet ben

Här är de galna bilderna på Mike Conways krasch.
Marcus Ericssons kompis klarade sig mirakulöst – med ett brutet ben.

Annons

Titta på bilden. Det blev bara skrot kvar av Mike Conways bil efter att han kolliderat med Ryan Hunter-Reay under det sista varvet under Indy 500-loppet på banan i Indianapolis. Conways bil slets i tu efter att ha kört in i Hunter-Reays bil baifrån och kastats upp i skyddsnätet.

– Jag kunde ha fått Conways bil i huvudet, jag vet inte vad det var som gjorde att den missade mig. Min bil bara dog i kurva tre och det var då Mike körde in i mig, säger Ryan Hunter-Reay till Boston Herald.

26-årige Conway, som inför säsongen testkörde för Formal 1-stallet Brawn tillsammans med Kumlas store talang Marcus Ericsson, var vid medvetande vid kraschen och flögs snabbt till sjukhus.

– Mike Conway opererades i söndags för benbrott på det vänstra underbenet. Han hade också en mjukdelsskada på vänsterbenet och han kommer att opereras igen senare den här veckan, förklarade en representant för Indy Racing League i ett uttalande.