Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Marcus smygvisar nya overallen

På plats i Bahrain. I väntan på andra testet som formel 1-förare. Då passar Marcus Ericsson på att smygvisa sin splitter nya racingoverall.

Annons

Under testet i Jerez i januari körde Marcus Ericsson i vit standardoverall utan sponsorer eller stallets logotyper.

Men till karriärens andra test som formel 1-förare, i Bahrain den här veckan, kommer Kumlasonen att köra i den nya racingoverallen han kommer att använda under säsongen.

På tisdagen förhandsvisade han den på en smygbild på instagram. En liten bild av bröstet på overallen, med den svenska flaggan och "Ericsson" mot Caterhams gröna bakgrund.

Samtidigt står det klart vilka förare Ericsson kommer att testa samtidigt som på fredag. Det blir Mercedes Lewis Hamitlon, Ferraris Kimi Räikönen, McLarens Jenson Button, Red Bulls Daniel Ricciardo, Lotus Pastor Maldonado, Force Indias Sergio Perez, Saubers Esteban Gutierres, Toro Rossos Daniil Kyvat, Marussias Max Chilton och en Williamsförare som ännu inte är bekräftad.