Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Marcus snabbare än stallkamraten

Första tidskörningen inför Kinas deltävling är avklarad. Åter var Marcus Ericsson snabbare än stallkamraten Felipe Nasr.

Formel 1-säsongens tredje GP avgöras i Shanghai, Kina. För Marcus Ericssons blev de två första tidspassen lyckade på så vis att han var snabbare än stallkamraten i Sauber, Felipe Nasr.

Marcus hade 18:e bästa tid och var drygt en sekund bättre än Nasr som befann sig på plats 20. Totalt genomförde Marcus 35 varv.

Annars har Sauber kantats av en ekonomisk kris. Det har till och med gått rykten om att teamet inte en skulle ha råd att ställa upp i helgens GP.

För övrigt ser Ferrari ut att kunna utmana det annars så överlägsna Mercedes. På fredagens tidsträning var Ferraris Kimi Räikkönen snabbast, före stallkamraten Sebastian Vettel. Mercedes Nico Rosberg och och Lewis Hamilton var trea, respektive fyra.

– Riktigt kul att se. Äntligen kan vi få en ärlig fajt mellan Mercedes och Ferrari, säger experten och Marcus Ericssons rådgivare, Eje Elgh, enligt Viasat.