Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Marcus tvingades bryta i Bahrain

Marcus Ericsson tvingades bryta även dagens formel 1-race. Kumlasonen låg på 18:e plats i Bahrains GP när han tvingades parkera bilen på 35:e varvet.

Annons

Marcus Ericsson startade från 20:e ruta i Bahrains GP och var som bäst, vid två tillfällen, uppe på 17:e plats av de 22 förarna.

Marcus var i depå både på elfte och 27:e varven, och presterade efter andra depåbytet ett tag ganska bra varvtider. Som bäst 1.41,134.

Men på det 35:e varvet hände alltså något, och Marcus Ericsson tvingades parkera sin Caterhambil. Ännu är det oklart varför Ericssons bil stannade. "Marcus rapproterade att han förlorade kraft och blev ombedd att stanna bilen", skriver teamet på Twitter.

Det var andra gången på tre race i F1 som Ericsson tvingades bryta.

Jean-Eric Vergne och Adrian Sutil bröt tidigare under racet.

Mercedes Lewis Hamilton vann racet, hans andra raka seger, efter en extrem fight med teamkompisen Nico Rosberg i princip hela vägen. Force Indias Sergio Pérez tog tredjeplatsen efter att precis ha lyckats hålla Red Bulls Daniel Ricciardo bakom sig.

Läs mycket mer i måndagens NA, papperstidningen, som du kan köpa som e-tidning nedan!