Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Martin Broberg: "Jag har inte stängt några dörrar"

I Norge anses han mer eller mindre klar för Odd. Det dementerar Martin Broberg. Och konstaterar också att han inte stängt någon dörr till ÖSK.

Annons

I fredags kom uppgifter i norska Telemarksavisa om att Broberg, som spelat i ÖSK sedan sommaren 2015, var väldigt nära att skriva kontrakt med tippeliga-trean Odd.

– Det stämmer inte. Jag har varit där och hälsat på, och vi för en dialog med klubben. Men mer än så är det inte. Jag är inte närmare att skriva på för Odd än för någon annan klubb, säger 27-åringen, med rötter i Karlskoga.

För en tid sedan berättade Martin Broberg i NA att han inte längre förhandlade om en förlängning med ÖSK, och att han helst av allt ville utomlands.

Men på måndag drar han igång träningen med ÖSK.

Har du definitivt stängt dörren?

– Nej. Jag har aldrig stängt den dörren. Det var ÖSK som ville ha ett klart besked, och i det läget var jag inte beredd att skriva på det kontrakt de erbjöd. Så det svar jag var tvungen att ge var ett nej. Nu ska jag inte ge några falska förespeglingar om något, men jag personligen har inte stängt någon dörr, säger Martin.

Du för diskussioner med fler klubbar än Odd?

– Ja, det är några klubbar som är intressanta. Men ingen hetare än någon annan i nuläget. Jag tänker inte stressa fram något beslut, jag vill att det ska kännas rätt. Därför har jag också tackat nej till ett par klubbar som velat ha omedelbara besked, säger han.