Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maskerad på Myggans fest

Vid Myggans förskola är det tradition att varje år fira förskolans födelsedag. I går var det extra festligt med anledning av 20-års jubileet.

Annons

I dagarna två har förskolans jubileum firats. Veckan inleddes med dockteater och i går var det maskerad med valfri klädsel.

Fantasin och lusten till att klä ut sig var stor hos barnen. Till musikstunden samlades många prinsessor och riddare, men också en älg, en brandman, en sköldpadda, en nyckelpiga, pirater och flera andra figurer.

Populär påskgumma

En påskgumma rullades sedan in en vagn fylld med en hel snacksbuffé. Barnen försåg sig av salta pinnar, olika sorters chips, ostbågar och cider.

– Det är inte ofta vi unnar oss att äta liknande onyttigheter, men det ska ju märkas att det är fest, säger påskgumman Charlotte Hindorf.

Personalen är trogen sin förskola; fyra av dem har jobbat samtliga 20 år sedan förskolan öppnade, och ytterligare två i nitton år.

Spagetti och fisk

Förhoppningsvis fanns lite plats kvar i magen efter firandet. Bella ” Pippi Långstrump” Jörnegren lagade spagetti och köttfärssås till lunch åt de minsta barnen på Knotten, medan avdelningen Trollsländan mitt emot skulle äta fisk.

Annons