Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mangosoppa med jordgubbar och ingefära

4 portioner, 15 min
En kall dessertsoppa känns fräscht en varm sommardag. Den här är både god och uppiggande.

Annons
Fryst mango är otroligt praktiskt. Mixas lämpligen till en läcker dessertsoppa som serveras med färska jordgubbar.

300 g fryst mango (1 paket)

4 dl lättfil

2 lime

3 msk hackad syltad ingefära

2 msk akaciahonung

1 liten nypa salt

1 dl färska jordgubbar i bitar + extra till garnering

Mixa mango, lättfil, pressad lime, ingefära, honung och salt. Fördela de skurna jordgubbarna i skålar. Häll på soppan. Toppa med extra jordgubbar.

Ställ i kylen om det behövs tills den blir riktigt kall eller servera med is.

Mer läsning

Annons