Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Recept: Färskpotatis med löjrom och rostad lök

Till 4 portioner, 30 minuter

Annons

Urläcker liten munsbit att servera till en drink eller som elegant förrätt.

20-25 små färskpotatisar

1 knippa dill

cirka 1 dl gräddfil eller crème fraiche

80 g löjrom

1 dl rostad lök på burk

1 knippa gräslök, finskuren

machésallad

nymalen svartpeppar

Koka potatisarna i saltat vatten med lite av dillen tills de precis blir klara. Skär av botten så att de står stadigt. Skär även av toppen, så att det blir som en liten platå.

Arrangera potatisarna på ett fint fat.

Klicka på gräddfil eller crème fraiche och löjrom. Strö över rostad lök och gräslök. Peppra generöst. Garnera med machésallad och dillvippor.

Mer läsning

Annons