Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tortillapizza med kantareller och parmaskinka

Annons

4 portioner

2 stora tortillabröd

100 g färskost med kantarellsmak, Crème Bonjour

200 g kantareller

1 schalottenlök, finhackad

salt och vitpeppar

100 g riven Västerbottenost eller någon annan lagrad ost.

(Det går bra att använda 17% ost för ett magrare alternativ.)

6 tunna skivor parmaskinka

färsk timjan

Fräs kantareller och schalottenlöken. Bred på färskosten på tortillabröden, lägg på kantarellerna.

Strö över den rivna osten och grädda i ugnen 200 grader i cirka 8 minuter.

Dela tortillan i trekanter och lägg på en skiva parmaskinka på varje pizzaslice. Servera gärna med plocksallad och några små kvisttomater.

Den här pizzan passar även som förrätt.

Mer läsning

Annons