Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spola chipsen till nyår – bjud på festligt drinkplock

Jordnötter? Grillchips? Salta pinnar?
Höj ribban i år. Det finns betydligt mer intressanta tilltugg till skumpan än så. Vi bjuder på smarta, snygga och smarriga drinkplock.

Annons

Gör så här: Ta ett djupt andetag. Marschera sedan raka vägen förbi chipshyllan. Glöm allt vad potatisskruvar och chilinötter heter.

Bestäm dig. I år ska du lyfta blicken och servera något lite roligare till festdrinken. Utan att ta knäcken på dig själv.

För du kan. Du vill. Och du ska.

Lätt och gott

Låt resten av världen sköta chipsandet på din kväll. Du har viktigare saker för dig. Du ska leverera drinkplock med stil. Ditt nya liv börjar här och nu.

Jag har totat ihop ett gäng "drinkplock for dummies". Hartnär omöjliga att misslyckas med. En äggklocka och lite tålamod är den enda säkerhet du behöver. Läs igenom recepten noga och tänk ut i vilken ordning du ska göra vad. Det mesta går att förbereda i god tid. Ladda med extra servetter.

Som en ren bonus får du igång festen av bara farten. Alla kommer att börja babbla om vilket av dina enastående tilltugg som egentligen var godast. Drinkplock är en garanterad snackis.

Ingen pratar om jordnötter.

Mer läsning

Annons