Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Matchen stängd för publik – men NA sänder ÖSK–Kalmar: ”Förstår att suget är stort”

 
ÖSK–Kalmar
Visa alla artiklar

Det blir ingen möjlighet för publik att se matchen på plats.
Men lugn – nu är det klart att NA sänder ÖSK:s träningsmatch mot Kalmar på tisdag.
Se den direkt på na.se med start 12.50.

SE MATCHEN HÄR.

13.00 LIVE-TV: ÖSK mot Kalmar inför stängda läktare – se matchen exklusivt här

Fotbollsmatcher ställs in på löpande band, ingen vet när säsongen kommer kunna starta och de matcher som ändå spelas avgörs inför tomma läktare.

Men på tisdag lunch kommer NA i varje fall att kunna stilla den värsta fotbollsabstinensen så här i coronatider – med matchstart 13.00 sänder vi nämligen ÖSK:s träningsmatch mot Kalmar, som spelas på Linköping arena och på grund av pandemin är stängd för publik.

– Vi förstår att suget är stort nu när snart sagt all idrott ställts in. I det läget känns kul att kunna bjuda våra sporthungriga läsare på en livesänd ÖSK-match, säger Pierre Bokvist, sportchef på NA.

Som vanligt kommer alla med en prenumeration på NA eller ett plusabonnemang på någon av Mittmedias tidningar att utan extra kostnad kunna logga in och titta på matchen.

Matchen är ÖSK:s näst sista planerade inför en tänkt allsvensk start den 5 april. Genrepet är planerat till den 28 mars, då finska IFK Mariehamn gästar Behrn arena. Återstår att se om eventuella reserestriktioner gör den matchen möjligt.

Med reservation för eventuella förändringar.