Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mc-förare allvarligt skadad i olycka på E20

(UPPDATERAD 19:56) En person har förts till sjukhus i ambulans med allvarliga skador efter en olycka på E20 vid OK-macken.

Strax efter klockan 17 på onsdagen larmades SOS om en trafikolycka där en motorcyklist och ett husvagnsekipage var inblandade. Direkt när SOS larmades om olyckan skickades ambulans och två polispatruller till platsen. Även räddningstjänsten var på plats.

Två personer, en på motorcykel och en i personbil, var inblandade i olyckan. Bilisten behövde inte köras med ambulans för att få akut sjukvård. Motorcyklisten har däremot förts i ambulans till Karlskoga lasarett med allvarliga skador.

Karlskoga lasarett uppger i en kommuniké att den skadade är en man i 50-årsåldern. Han är allvarligt skadad men i nuläget inte livshotande.

Strax efter olyckan var framkomligheten mycket begränsad med stopp i båda riktningarna. Strax efter klockan 18 meddelade Trafikverket att ett körfält öppnats upp och under kvällen kunde trafiken släppas på som vanligt.