Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

MFF vill värva Nordin Gerzic

Malmö FF firar som bäst sitt SM-guld, men sägs redan har en önskelista klar med värvingarna som ska göra klubben slagkraftig i Champions league.
Högst upp på listan står ÖSK-mittfältaren Nordin Gerzic.

Nordin Gerzic ställer sig positiv till intresset.

- Malmö är en storklubb med passion och hjärta, alltid intressant, säger Nordin Gerzic till Expressen.

MFF har varit tydliga med att man vill behålla truppen inför den kommande utmaningen i Champions league-kvalet. Samtidigt lär flera av MFF-spelarna vara hett villebråd när transferfönstret öpnnar i januari. Ivo Pekalski och Wilton Figueredo på innermittfältet är två spelare som imponerat i MFF under året och som kan vara på väg bort.

Kanske är det därför ÖSK-kreatören Nordin Gerzic är intressant. Klubben ska ha följt honom noggrant under säsongen och haft folk på plats på Behrn arena för att studera mittfältaren. Expressen refererar till säkra källor när de uppger att Nordin ligger högst på önskelistan för Malmö.

- ÖSK är klubben i mitt hjärta, men jag vill gärna se vilket folk som blir kvar innan jag bestämmer mig. Visst är det bra att komma trea, men samtidigt har vi inte vunnit något. Jag vill vinna, säger Nordin till tidningen.